Adverteren op de radio

Adverteren op de radio?
Radio is een effectief reclamemedium. Maar liefst 92% van alle Nederlanders luistert iedere week naar de radio.
Qua mediatijdbesteding staat radio overdag op eenzame hoogte en toch is radio heel selectief.
Radio is en blijft hierdoor een belangrijke pijler voor adverterend Nederland.

Radio voegt waarde toe
Door middel van een radiocampagne op één of meerdere van onze zenders kun je jouw boodschap bij jou doelgroep onder de aandacht brengen.
Het doel kan gericht zijn op het vergroten van uw naamsbekendheid, het veroveren van nieuwe markten of om uw merkimago te versterken.
Wij stellen je in staat om jou gehele doelgroep te bereiken met radioreclame.

Naamsbekendheid vergroten
Wil jij jouw naamsbekendheid vergroten? Dan is radioreclame de perfecte oplossing voor jouw bedrijf! Radioreclame is een krachtige manier om jouw boodschap snel en effectief over te brengen naar jouw doelgroep. Mensen luisteren overal naar de radio. Of ze nu thuis zijn, onderweg zijn naar de supermarkt of op kantoor werken, mensen luisteren altijd naar de radio. Dit maakt de radio de perfecte manier om je merkbekendheid te vergroten!

Geen zappers
Mensen zappen vaak naar een andere zender wanneer er een televisiereclame op komt. Advertenties in de krant worden nog nauwelijks gelezen en mensen lopen snel langs billboards heen. Dit zapgedrag is bij een radioreclame niet van toepassing. Mensen blijven altijd naar de radio luisteren. Jouw doelgroep kan daarom niet om jouw advertentie heen. Ze moeten er wel naar luisteren. Je kunt een radioreclame immers niet doorspoelen. Dit maakt radioreclame het beste medium voor het vergroten van jouw naamsbekendheid.

Radio versterkt online (en andere) campagnes
De kans dat iemand op je banner of Google Adwords-campagne klikt is groter als je tegelijkertijd je naamsbekendheid vergroot via de radio.
Inmiddels luistert 20% van alle luisteraars online naar de radio en doet een derde van alle luisteraars dat regelmatig.

Kracht van herhaling
Radioreclame is heel geschikt om een merk te introduceren of merkbekendheid te vergroten. Bovendien is radio een prachtig medium om een merkimago op te bouwen. Met een herkenbaar concept kun je een merk via radio écht laden. Radio Minimaal zal je merk vleugels geven!

Regionaal adverteren
Regionale advertenties zijn een perfecte manier om op een efficiënte manier een doelgroep te bereiken. Steeds meer adverterende bedrijven kiezen ervoor om hun campagne regionaal in te zetten. Via Radio Minimaal heb je morgen al jouw regionale advertentie on air op ons radiostation.

Gerichter adverteren
Een van de grote voordelen van een lokale advertentie op de radio is dat je gericht kunt adverteren. Met regionale advertenties richten we de radiospot op een specifieke regio of stad. Hierdoor kun je gericht communiceren met jouw doelgroep en kun je het budget efficiënter besteden.

Maak gebruik van lokale evenementen
Lokaal adverteren is de beste manier om optimaal gebruik te maken van acties binnen jouw bedrijf. Is er in jouw regio binnenkort een groot evenement, zoals een braderie of moet je favoriete voetbalclub binnenkort de bekerfinale spelen? En heb je hier een speciale actie voor bedacht? Dan is een regionale advertentie op de radio de plek om jouw nieuwe actie te communiceren naar jouw doelgroep. Je bereikt immers direct de mensen die voor jouw lokale actie in aanmerking komen!

Jouw regionale advertentie morgen op de radio?
Wil jij jouw regionale advertentie morgen op de radio horen? Bel ons dan gerust op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer jouw radiospot af is, kunnen wij deze de volgende dag al laten horen aan jouw doelgroep. Je kan contact met ons opnemen door te bellen naar 06-1234-6314 of door het formulier in te vullen op onze contactpagina. Tot horens op de radio!