Bennie Solo – Comment Ca va

Feestelijk nieuws voor alle fans van Bennie Solo! De zanger brengt weer een gloednieuwe single uit! Bennie koos ditmaal voor een vrolijke cover van The Shorts’ hit ‘Comment Ca va’ uit 1983. 

Bennie Solo staat bekend om zijn energieke performances en met deze nieuwe release laat hij zien dat hij ook perfect in staat is om een klassieker nieuw leven in te blazen. Met zijn eigen twist en aanstekelijke enthousiasme weet Bennie Solo als geen ander het feestgevoel over te brengen. Hij ging hiervoor weer een samenwerking aan met Harald Queens van de HQ studio’s die er weer een heerlijke productie van heeft gemaakt. 

Dus bereid je voor om mee te zingen en te dansen op de aanstekelijke klanken van Bennie Solo’s versie van ‘Comment Ca va’. De single is uiteraard weer beschikbaar op alle grote muziekplatforms en de release, plug en promotie worden wederom verzorgd door UltimateDisk. 

De single ‘Comment Ca va’ wordt vergezeld door een leuke videoclip die is geproduceerd door Patchanka Camera Producties. Dus mis het feestje niet en ga helemaal los op Bennie Solo’s nieuwste hit! 

Met dank aan: UltimateDisk

 

Blijf lezen

VorigeVolgende