Danny van der Heijden – Onder de sombrero

Danny van der Heijden lanceert zomerse opvolger ”Onder de sombrero”

Krap twee maanden nadat de Bossche zanger Danny van der Heijden zijn 2e single Pluk ‘t geluk heeft uitgebracht, lanceert hij op 14 juni zijn nieuwe heerlijke zomerse plaat getiteld ”Onder de sombrero’‘. Danny was al eerder van plan deze prachtige plaat uit te brengen, maar het was er nog steeds niet van gekomen er iets mee te doen. Het originele liedje van de Zangeres zonder naam en kwam uit in het jaar 1993, Danny zijn kindertijd. Dit was de muziek waar hij vroeger mee opgroeide, of het nu thuis was of in de auto, altijd was daar de koningin van het levenslied ”de Zangeres zonder naam”.

Drie jaar geleden zat hij op zijn balkon in Spanje en was opnieuw aan het luisteren naar dit prachtige liedje. Hij vertelde Zijn vrouw dat hij heel graag dit nummer in een nieuw jasje wilde gaan steken. Na zijn debuutsingle ”De dievenwagen” (eerbetoon aan zijn vader) en de opvolger ”Pluk de dag” wilde hij weer een hele nieuwe eigen single maken, echter kreeg hij de sombrero niet meer uit zijn hoofd. Danny wilde ondanks dat hij pas twee maanden geleden zijn vorige single had uitgebracht niet langer wachten dus nam wederom contact op met de studio van Sonic Solutions.

Samen met het ambiancekoor wat bestond uit Natasja den Toom, Michel Clerx, Mike Alderson en Marco Kanters, en George Nieuwenhuis op de gitaar hebben de Joris van Dijk en Michel Clerx van Sonic Solutions alles uit de kast getrokken om er een heerlijke zomerse feestplaat van te maken. Danny wil dan ook niets liever dan mensen blij maken met dit heerlijke nummer vol zomerse klanken, en hoopt dan ook dat iedereen tijdens zijn optredens de voetjes van de vloer krijgt met deze echte meezinger!! Danny geeft aan dat dit nummer een jongensdroom is, dit nummer zegt tevens veel over Danny als artiest, hij wil de mensen vermaken en feesten staat bij hem op nummer 1 🙂

Danny en het complete team achter hem zijn ontzettend trots op het schitterende eindresultaat en hopen dan ook dat deze leuke zomerse song binnenkort veelvuldig te horen zal zijn op de lokale, regionale en landelijke zenders in Nederland en België.

Met dank aan: Jolanda Clement

 

Blijf lezen

VorigeVolgende