Delano Bisschops – Vier het leven

Delano Bisschops brengt zijn nieuwe single ‘Vier het leven’ uit bij Smaragd Music. De entertainer uit Rijen heeft de afgelopen tien jaar al een aantal singles op de markt gebracht waaronder de Nederlandstalige bewerking van de René Froger klassieker ‘Calling Out your Name’. Hij bedacht een nieuw onderwerp en schreef zelf de tekst voor zijn uitvoering ‘Ik Krijg Je Stem Niet Uit Mijn Hoofd’. Dat leverde hem enorm veel positieve reacties op. Delano kreeg de smaak nog meer te pakken en pakte ook de pen voor de opvolger ‘Vaste Kroeg’. Omdat hij al een tijdje zoekende was naar het perfecte team om zijn zangcarrière nog meer glans te geven viel het hem op dat veel van zijn favoriete artiesten hun singles uitbrachten bij Smaragd Music. Hij stuurde een mailtje met het verzoek om contact met hem op te nemen. 

Delano: ‘Robby Langendorff reageerde enthousiast en nodigde me uit om het één en ander te bespreken en de werkwijze van dit platenlabel uit te leggen. Ik vertelde dat ik zeer tevreden was over Sonic Solutions en dat ik daar ook mijn nieuwe single had opgenomen. Bijzonder aan deze opname is dat Manfred Jongenelis de accordeonpartijen had ingespeeld. Robby en Manfred kennen elkaar heel goed en wat dat betreft stond niets meer in de weg om in zee te gaan met Smaragd Music. De tekst van ‘Vier het leven’ heb ikzelf geschreven. Ik krijg altijd inspiratie als ik in het bos loop. Ik denk dan aan het onderwerp waarover ik wil zingen en er ontstaan dan zinnen die ik opsla op m’n telefoon. De melodielijn kwam op een gegeven moment vanzelf en heb dit samen met de tekst opgenomen met de voice recorder. Daarmee ben ik naar Sonic Solutions gegaan en zij hebben de muziek er omheen gebouwd. Het eindresultaat is een vrolijk zomers liedje waar ik erg trots op ben. Ik ben blij dat ik de kans krijg om vol gas te gaan en alles eruit te halen wat erin zit. Dat betekent voor mij maar 1 weekje vakantie, maar dat heb ik er graag voor over. Tot nu toe vonden mijn optredens hoofdzakelijk plaats in Utrecht, maar ik heb gemerkt dat het gebied vanwege de mond- op mondreclame zich als een olievlek aan het verspreiden is. Ik ben er klaar voor.’ 

“Ik ben ontzettend enthousiast over mijn samenwerking met Smaragd Music en de release van mijn nieuwe single ‘Vier het leven’. Dit nummer gaat over het vieren van het leven, genieten van positieve tijden en het loslaten van zorgen. Het is een oproep om je niet druk te maken over wat anderen zeggen en gewoon te genieten van het moment. Ik kan niet wachten om dit met mijn fans te delen en samen te genieten van de muziek!, aldus Delano Bisschops. 

Met dank aan: ScorePromotions

 

Blijf lezen

VorigeVolgende