Johan Rensen & Eddy Coconut – Heb zin in een cocktail

Johan Rensen en Eddy Coconut met zomerknaller ‘HEB ZIN IN EEN COCKTAIL’

We hebben zin in een cocktail!
‘Heb zin in een Cocktail’. Zo luidt de titel van de kersverse single van Johan Rensen ft. DJ Eddy Coconut. Het nummer gaat uiteraard over het niet al te zware onderwerp: De Cocktail. Een zomers mix-drankje in diverse soorten, maten en smaken (óók 0.0 mixjes). Daar hebben zij dus zin in! Nederlandstalig, vrolijk, maar dan wel gegoten in een vet Caribisch jasje, waarbij de steeldrum zeker niet ontbreekt.

Compleet met videoclip!
Johan en Eddy hebben samen met Peter la Haye van Leico Music, ook geen onbekende, dit hele arrangement tot een mooi eindproduct weten te fixen. Zij waren mega-enthousiast hierover, ja, ja, dit ging nog even verder dan alleen een muziekopname… Dus werd er ook nog eens een geweldige videoclip geschoten door niemand minder dan hun amigos Ronnie de Cameramoney en Saïd de assistent (bekend van SBS6). Het resultaat? Een gezellige zomerse videoclip op drie locaties met meerdere leuke acteurs en vrolijke figuranten.

Johan Rensen
In 2018 werd deze sympathieke Zoetermeerder met zijn entertainmentcapaciteiten ontdekt tijdens één van de karaoke-shows van Etiënne Bakker. Niet lang daarna is hij via Bakker de muziekwereld binnengeloodst en in een stroomversnelling beland… Vele optredens in meerdere gelegenheden volgden. Tot op de dag van vandaag lopen de boekingen nog steeds binnen.

DJ Eddy Coconut
Alter ego van Etiënne Bakker: DJ Eddy Coconut draait door… Niets is te gek, hij staat overal voor open… Apres ski, Foute party, Oktoberfest en ‘Derde helft’ horen daar ook bij. Met toegankelijke, herkenbare, vrolijke en dansbare muziek weet hij er altijd een onvergetelijke happening te maken.

Johan & Eddy
De samenwerking Johan Rensen met Eddy Coconut en hun interactie met publiek is al jarenlang een super-concept en wordt steeds beter. Door hun gezellige aanwezigheid weten zij samen iedere zaal/tent/kroeg/kantine/skybox op zijn kop te zetten. Zij entertainen met een veelzijdig repertoire op hun unieke enthousiaste manier.

Nu hebben ze ook samen een supergaaf zomernummer met een geweldige clip. Van A tot Z zijn ze apetrots op het resultaat.

Met dank aan: UltimateDisk

 

Blijf lezen

VorigeVolgende