Joop Tertaas – Als ik jou zie

De Amsterdamse zanger Joop Tertaas is 8 jaar geleden begonnen met professioneel zingen en bekend geworden met optredens in tv programma’s zoals o.a. ‘Thank you for the Music’ en ‘All Together Now’ waarin hij zelfs 2x te zien was . 

Joop Tertaas zingt uit het hart, met Amsterdams gevoel en is een geliefde entertainer op feesten, partijen en dinershows, ook veel bekende artiesten treden graag samen met Joop op. Maar van zijn grote held Frank Sinatra zingt hij veel van zijn liedjes en treed dan ook regelmatig op met muziekbanden, combo,s en zelfs met zijn Bigband. Daarnaast heeft Joop ook zijn eigen repertoire van Nederlandstalige liedjes, geschreven door Bram Koning en gearrangeerd door Marcel Schimscheimer en Joos van Leeuwen. 

Ook zijn nieuwe single “Als ik jou zie” mag er weer zijn, een echt Joop Tertaas liedje, dat vonden ook de gasten die hij mocht vermaken tijdens de Formule 1 race in Monaco waar Joop een trouwe gast is op 1 van de vele jachten die daar liggen, ook heeft Joop de CD mogen overhandigen aan de koning van de Porsche Super, Larry Ten Voorde en deze was blij verrast met deze single. 

Elk optreden is voor hem een feestje, het is daarom altijd gezellig met Joop. 

Joop geniet net zoveel als het publiek, of hij nu als zanger in een kroeg staat of jazz zingt in een theater ‘HET IS GEEN FEEST ALS JOOP NIET IS GEWEEST’ 

Met dank aan: Willem de Bie

 

Blijf lezen

VorigeVolgende