Kelvin Bouwmeester – Kijk niet achterom

Kelvin Bouwmeester 26 jaar uit Tiendeveen komt met zijn debuutsingle “Kijk niet achterom”. ‘Ik ben een jongen die graag houdt van gezelligheid en van kleins af aan ook van muziek. Een Paar jaar geleden wilde ik al gaan zingen maar heb toen toch nog even gewacht op het juiste moment. Dat moment is nu aangebroken en heb ik de stap toch echt gezet om mijn debuutsingle op te nemen en uit te brengen. 

Ik ben naar de studio van Roy Otters in Apeldoorn gegaan om te kijken wat mogelijk was, want het is allemaal erg nieuw voor mij. 

Met Roy had ik gelijk een goede klik en nadat wij wat hadden beluisterd gaf ik aan dat ik de muziek van zangeres José Wolters wel erg mooi vind, daarom hebben wij toen besloten om dit liedje “Kijk niet achterom” uit 2015 in een hedendaags jasje te steken en op te nemen, want dat liedje bleef altijd wel bij mij hangen als ik het hoorde. 

In het dagelijkse leven ben ik binnen mijn eigen bedrijf druk in de Glazenwasserij en als ik dan hoog op de ladder sta zing ik uit volle borst, ik hoop ook dat die muzikale ladder mij hoger gaat brengen. Maar eerst maar eens kijken wat mijn debuutsingle gaat doen, ik heb er goede verwachtingen van aldus Kelvin Bouwmeester’. 

Met dank aan: Willem de Bie

 

Blijf lezen

VorigeVolgende