Lesley Rosbach – Geef mij nu je angst

Lesley Rosbach laat ‘Geef mij nu je angst’ tot enorme uptempo kroegenknaller verbouwen 

Voor Lesley Rosbach kan de lancering van z’n nieuwe single ‘Geef mij nu je angst’ grote gevolgen hebben. Oorspronkelijk bracht de Oostenrijkse zanger Udo Jürgens in 1982 het nummer ‘Gib mir deine Angst’ uit. Een jaar later presenteerde André Hazes zijn Nederlandstalige versie ‘Geef mij je angst’. Daarna verschenen er nog een aantal bewerkingen van deze evergreen door o.a. Guus Meeuwis en Dave Dekker. De versie van Lesley klinkt totaal anders. 

Lesley: ‘Normaal cover ik niet, maar heb het deze keer wel gedaan. Ik heb dit nummer ooit in een rustige versie gemaakt en ingezongen voor m’n vriendin. Het leek me daarom een uitdaging om daar een feestversie van op te nemen. Vanwege het versnelde tempo en het enorme feestgehalte kan dit nummer omschreven worden als een echte kroegenknaller. Ik liep al een tijdje rond met dit idee en had er zelf al een demo van gemaakt. Omdat er volgens mij nog niemand anders op het idee was gekomen om het in deze stijl op te nemen, besprak ik dat met het team van Sonic Solutions. Aan de tekst is niets veranderd, dus ik verwacht dat het publiek massaal meezingt op deze kneiter. Ik ben blij dat ik deze kans niet heb laten schieten.’ 

Naast zanger en entertainer organiseert Lesley regelmatig ook evenementen. Op zondag 22 september 2024 sluit hij de feestweek van de Stichting Dorpsfeest Spaarndam af. Naast Lesley zullen tal van Nederlandstalige artiesten de revue passeren. Daarnaast staan er nog twee grote festivals op het programma. Meer informatie hierover zal binnenkort te lezen zijn op zijn socials. 

Met dank aan: ScorePromotions

 

Blijf lezen

VorigeVolgende