Marco & Paul – Be My Day

Marco Nijboer en Paul Atema brengen samen een DUET SINGLE uit.

Marco Nijboer 44 jaar uit het Friese Wolvega bracht eerder in 2022 zijn debuut single ‘’ Zeg mij ‘’ uit, nu komt Marco samen met Paul met een vrolijke versie ‘’ Be My Day ‘’ een bekende plaat van The Cats.

Marco en Paul zijn geen onbekenden van elkaar, Marco kent Paul al enige jaren vanuit de muziekwereld, Paul Atema 55 jaar uit Leeuwarden is eveneens ook geen onbekende in de muziek en vormde eerder met zijn partner een duo, helaas is zijn partner gestopt en besloot Paul om alleen verder te gaan in de muziek.

De beide heren kwamen op het idee om samen eens iets te willen doen in de muziek en zo is de versie ‘’ Be My Day ‘’ ontstaan, het is een vrolijke plaat geworden aangezien we een iets meer uptempo versie hebben dan het origineel. De heren hopen de mensen te plezieren deze zomer met hun versie van de bekende plaat.

Tevens zijn de beide heren te boeken voor feesten en partijen, ze zullen dan gezamenlijk optreden en solo om zodoende de zaak op zijn kop te zetten met gemixte muziek van Nederlands, 80’s, Rock etc.

Daarnaast komt Marco Nijboer deze zomer ook nog met een eigen solo Single, een Boeren Rock Blues plaat met een Nederlandse tekst. Het wordt een feest gehalte plaat die je niet verwacht in dit genre, Marco richt zich hierbij op de jongens van het platteland, keet feesten, tentfeesten op het platteland.

‘’Be My Day’’ is te bekijken op YouTube en te beluisteren op alle bekende streamingskanalen vanaf Zondag 23 Juni klokslag 20:00 na de single presentatie die plaats vindt in Leeuwarden in Cafe ’t Wap.

 

Blijf lezen

VorigeVolgende