William Smulders & The Handjives – Thats Alright Now Mama

William Smulders brengt samen met zijn band William Smulders & The Handjives een ode aan de King of Rock and roll Elvis Presley. De nieuwste single van William getiteld “That’s all right now mama” is de single die Elvis Presley zijn carrière en leven compleet veranderde. William en zijn band hebben de single live ingespeeld om zoveel mogelijk de authentieke sound te behouden.

William Smulders brengt een Elvis Tribute met Eigen Sound, Vol Passie En Uit Het Hart!

William Smulders neemt u mee in de sfeer van The King, Elvis Presley, en trakteert u op onvervalste Rock N Roll. William groeide op met de muziek van Elvis Presley en raakte helemaal in de ban van the 50’s. Als William Elvis Presley zingt, voel je dat. Het zit hem in zijn stem, gitaarsound en vetkuif. William speelt klassiekers zoals onder andere “Love Me Tender”, “Blue Suede Shoes”, “Suspicious Minds” en “A Little Less Conversation”.

William Smulders heeft als artiest jarenlange ervaring en flink wat hoogtepunten bereikt. Zo speelde hij onder meer op de Nijmeegse vierdaagsefeesten, Jazz in Duketown en was hij te gast bij o.a. Giel Beelen, Tineke de Nooij op NPO Radio 5, SBS6 en TV Gelderland. Ook werkte hij samen met sterren als Wanda Jackson (the Queen of Rock N Roll en een vroeger vriendinnetje van Elvis Presley), Linda Gail Lewis en Chris Montez.

“That’s all right now mama” is te beluisteren en te downloaden op alle streamingsdiensten waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.

Met dank aan: ThePlugger

 

Blijf lezen

VorigeVolgende