Mr Steel – Doe Maar Bob Marley

Kenneth ‘Mr. Steel’ Goddard brengt met deze nieuwe track een ode aan de legendarische Nederlandse band Doe Maar en Reggae legende Bob Marley.

Bob Marley maakte reggae groot in de wereld. Doe Maar gaf er een eigen draai aan en pakte hiermee het Nederlandse publiek in.

Mr. Steel verbindt deze twee grootheden met ‘Doe Maar Bob Marley’. Een nieuwe song om een swingende show, met de titel ‘DoeMarley’, voor liefhebbers van de muziek van Doe Maar en Bob Marley te promoten.

De muziek en teksten van zowel Doe Maar als Bob Marley zijn vaak maatschappijkritisch, zoals ‘De Bom’ en ‘War’ of gaan over liefde. Liefde voor één meisje, zoals ‘Liever dan lief’ en ‘Smoorverliefd’, of universele liefde, zoals ‘One Love’ en ‘Could you be loved’. Hoe klein of hoe groot jouw liefde ook is, zie altijd het mooie in je medemens.

De videoclip van ‘Doe Maar Bob Marley’ is opgenomen in het Museum of Humanity, omdat ieder mens een meesterwerk is en een verhaal heeft dat ertoe doet. Verbinding is de sleutel en diezelfde sleutel gebruikt Mr. Steel met ‘DoeMarley’. Van Trenchtown tot Tilburg en dat alles met een touch of steel.

“Het is altijd weer heerlijk om vanaf het podium te zien hoe het publiek al die hits van Doe Maar en Bob Marley van begin tot eind meezingt. Een deinende massa van alleen maar vrolijke mensen. En als mensen samen dansen en zingen is er geen ruimte voor conflict”, aldus Mr. Steel.

Met dank aan: UltimateDisk

 

Blijf lezen

VorigeVolgende