Stefano – Ik zie het wel zitten

Het nummer; Ik zie het wel zitten heeft mooie accordeon solo’s gekregen afgewisseld met lekkere Spaanse gitaren. Dit geeft het nummer een geweldige zomer vibe waardoor een lekker dansnummer is ontstaan van het van origine rock en roll nummer!

De Eindhovense zanger Stefano (red. Stefan van der Ven) is al jaren ac:ef in de Nederlandstalige muziek en valt enorm op door zijn mooie diepe lage stem. Ondanks hij al een tijdje meedraait heeft hij nooit een eigen nummer uitgebracht waar nu verandering in is gekomen. Via zijn geluidsman kwam hij in contact met producer Andre Kooiman. Hij legde zijn plan voor om een Nederlandstalige remake te maken van een oud nummer van Bob Luman uit 1960, maar dan met een eigen:jdse beat en een lekkere zomerse sound. Het nummer met de titel; Ik zie het wel zitten, heeft mooie accordeon solo’s gekregen afgewisseld met lekkere Spaanse gitaren. Dit geeA het nummer een geweldige zomer vibe waardoor een lekker dansnummer is ontstaan van het van origine rock en roll nummer.

De single “Ik zie het wel zitten” is vanaf Juli 2024 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook zal een videoclip te zien zijn op het Youtube kanaal van AKMP en op de verschillende clip zenders.

 

Blijf lezen

VorigeVolgende