Ray Slagter – Insta Live

Ray Slagter brengt de zomer met ‘Insta Live’!

Het is tijd voor een nieuwe Nederlandse sound!
Ray Slagter, in samenwerking met Starsound Management en Vredeveld & Russchen presenteert zijn nieuwste single ‘Insta Live’! Een frisse, zomerse anthem met een catchy melodie en een tekst die je direct kan meezingen.

Het nummer vertelt het verhaal van een toevallige ontmoeting tussen Ray Slagter en een influencer die een oogje op hem heeft. Een ode aan de wereld van social media, waarbij de spotlights op de liefde en de spanning worden gericht.
Ray Slagter, geboren en getogen in Groningen, is altijd gefascineerd geweest van muziek maken die mensen kan laten dansen. Met ‘Insta Live’ heeft hij zijn eigen unieke sound gecreëerd, waarbij hij zijn eigen stijl combineert met de laatste trends in de muziekwinkel.

“Ik kan niet wachten om ‘Insta Live’ met jullie te delen!” zegt Ray Slagter. “Dit nummer  gaat allemaal over het genot en de spanning van nieuwe connecties en ervaringen maken. Ik ben heel blij dat ik de mogelijkheid had om samen te werken met Starsound Management en Vredeveld & Russchen op dit project.”

Zijn jullie klaar om te dansen om de beatjes van ‘Insta Live’ en het nieuwe geluid van Ray Slagter te ervaren?

Met dank aan: Nel van Olm

 

Blijf lezen

VorigeVolgende